Pillangószív játék 1

2006.10.07. 21:55 pillangosziv

Van már pillangószív játék is :-)

Íme:


A Pillangószív játék résztvevői
Harzol a keresőblog tulajdonosa nem nehezítette az amatőr és profi keresőoptimalizáló mesterek dolgát holmi szabályzat felállításával. Mindent szabad, sőt kötelező... :) megtenni ha meg is akarjuk nyerni a versenyt. Na de azért vegyük túlságosan komolyan a játékot, mert még a végén pillanguszmegbolonduluszt kapunk, és mehetünk zabot hegyezni...
Lényeg a lényeg, mindenki játékba kerül, kinek az oldala a Google kereső találati eredményei között megjelenik, mindegy saját vagy külső hatások következményeképpen.

A pillangószív játék nevezési feltételek
A pillangószív játékban bárki részt vehet, aki:

Elmúlt már kilencvennyolc éves, de még nem töltötte be a százat!
Minden magyar állampolgár, aki általános iskolai tanulmányai első, vagy második évében, akár egy pillangószív-boncolási vetélkedőn részt vett, ott eredményeket ért el, és ezt oklevéllel, vagy két tanúval (akik nem lehetnek fiatalabbak mint 118 év, és kocsordi állandó lakhellyel kell hogy rendelkezzenek), bizonyítani is tudja és az 1. pont kritériumának is megfelel.
Minden piros szemüvegkeretet viselő nő, vagy férfi, aki az 1-2. pont kritériumait maradéktalanul teljesítette, vagy teljesíti, (ehhez közjegyzői okirat szükséges).

A pillangószív játék díjazása
Honlapunk, minden olyan résztvevőnek, aki a pillangószív játék jelen oldalon közölt nevezési feltételeinek megfelel, felajánlja, ha a versenyben első helyen végez, egy verítékes munkával megírt gratuláló levelet fog eljuttatni, elismerésképpen.

A pillangószív játék szabályai
A játéknak nincsenek szabályai...

Kérlek segítsetek a kicsi Pillangószívnek!
Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi Pillangószív 14 éves tősgyökeres stockholmi kislány többszörös áttételes anorákban szenved. Apukája, Bjorn Allah bin Vejnemöjnen Pillangószív egyezséget kötött a Világkereskedelmi Kamarával, hogy ha valaki elolvassa ezt az információt, kinyomtatja és zöld szövegkiemelő filccel megjelöli a szövegben szereplő összes olyan határozatlan névelőt, amely jambikus pentameterben íródott és főnévi igenév elött áll, s ezen kinyomtatott példány felmutatása mellett minden harmadik nagyáruház akciós zsömléi közül hármat vásárol, akkor az egyik zsemle árát a Világkereskedelmi Kamara arra fogja fordítani, hogy minden - tavaszi napéjegyenlőségtől számított első holdtölte után született - vörös harántcsíkos kiscica fényképét elküldi Pillangószívnek, hozzájárulva ezzel, hogy a kislány megnyerhesse az iskolai papírgyüjtőversenyt.

1 komment · 1 trackback

Címkék: marketing keresőmarketing pillangószív kereső-marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://pillangosziv.blog.hu/api/trackback/id/tr4315776

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: just click besanconkid.fr 2018.01.16. 21:14:03

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bacsó Dalma 2008.01.27. 20:18:34

nem tom mértnem enged ik az oldalak h me nézzük hmm?
süti beállítások módosítása